fredag?

har aldrig gråtit över en lektion som är inställd. nu har jag, och inte av lycka mer utav trötthet och upprördhet. jag skulle kunna skriva så mycket elakt om läraren men om hon nu skulle råka läsa det så skulle hon troligen anmäla mig för olaga hot..

Men såhär gick det till iallafall:
det blev en väldigt sen kväll igår, inget jag ångrar eller så, för det var då ganska trevligt. hade funderat hela kvällen på om jag skulle gå på lektionen eller inte, kom fram till att vi får se när jag vaknar. när jag vaknade var klockan 08.17 och jag tänkte: ska jag eller ska jag inte? - okejdå, jag går trots att jag knappt får upp ögonen. orkar linnea så orkar jag (hon hade en värre dag än mig och hon bestämde sig för att gå), hon hade ju trots allt en värre dag än mig (hon skulle ha Ilona Lagnert hela förmiddagen). jag klev upp, klädde på mig och åkte ner och var vid skolan till 08.35 ungefär. väl där sitter Julia L och undrar varför jag var där, redan då fattade jag att lektionen var inställd. det kokade ganska fint i mig. efter att jag dunkat i bordet några gånger, kastat vantarna i väggen och fått tårar i ögonen så tog jag mig samman och tog med mig stackars Julia hem till mitt stökiga hem och bjöd henne på kladdkakan som fanns kvar.
så gick det till och jag är fortfarande ganska upprörd på helenas magsjuka och funderar starkt på att skita i alla hennes  uppgifter som hon skickar ut. synd bara att det straffar mig i slutändan..

dagen tog sig ganska fint sen och var faktiskt rikigt glad när dagen var slut (trots alla odds).

nu inväntar vi widing och sen blir det let's dance.

linnea har det jobbigt just nu, så ägna en tanke till henne sen om ni tycker att ni har det jobbigt ( det är verkligen synd om henne).  Men nu, om ca 7 min kommer våra liv lysas upp igen.

malin.

torsdag

tyska 08.10, alldeles för tidigt! och sen nk som suger stenhårt när vi håller på och laborerar om helt oväsentliga saker.
har precis tränat, var en rolig träning faktiskt. sen fick jag se en bakdel jag inte ville se ... haha

nu ska vi skrapa ihop lite mat så vi får nått i magen, det kan behövas.

malin.

moa



hur gullig är inte moa? kanske hur gullig som helst! jag ska se till så att hon blir en riktig snorunge :)

tisdag

en hel del snö i sandviken må jag säga. ganska mysigt, men nu räcker det! jag vill ha sommar här och nu


måndag

helgen började bra med att widing kom hit och kollade på lets dance, mycket trevligt.  helgen blev helt förstörd när vi åkte på torsk med hela 6-3 mot vaik.
så idag hade vi möte med laget och det var dags för att rensa luften och hur vi kunde göra nått åt det vi håller på med förtillfället. hela laget suger anal. förhoppningsvis blir det bättre. kunde dock inte närvara vid hela diskussionen för att jag, syrran och pappa skulle kolla på brynäs-modo. 2-4 till modo och camilla är lite knäckt! HAHAHA, brynäs suger nästan lika mycket som vi för stunden.

imorn är det sovmorgon

till camilla:
jag och linnea har tagit ett gemensamt beslut om att du ska sova i vardagsrummet. går inte att diskuteras!


malin

fredag

har en vecka någonsin varit så här lång? svar nej

linnea och jag var och handlade idag, sen kom uppenbarelsen: guitar hero III 399:- 
fanns inte på världskartan att inte slå till!
så nu lirar vi GH för fulla muggar och vi är redan grymma (på easy) ;)

snart anländer widing och vi ska ha gitarr lektioner och käka lite mat :)


måste säga att det är underbart att ha jullan hemma igen, har saknat dig vännen!

torsdag

kul att börja alla inlägg med "vad händer med mitt bloggande?"
jag har så mycket annat för mig. jag har till exempel börjat spela gitarr som  jag aldrig har kunnat gjort. jag är faktiskt ganska duktig, men långt ifrån bra, vilket stör mig ganska rejält ibland!

kollade på sverige - ryssland igår på zinken med bandygym. den var riktigt bra

och nu är det klart, camilla ska bo i vårat vardagsrum till nästa år, vilket betyder att hon kom in på bandygym. GRATTIS snorunge! =)



malin.


torsdag

veckan börjar luta neråt, ganska skönt vill säga.
har knappt kunnat rört mig på hela dagen för att jag har träningsvärk i stjärten, den här värken ligger bland de tre högsta jag vart med om (inom träningsvägar).

vi skulle på relaxen med laget idag, men det blev inte av på grund av sjukdom (?). vi får inte bli sjuka nu heller! istället blir det vanlig träning, förhoppningsvis en relativt lugn.

jag har dåligt samvete för jag är nästintill kass på att hjälpa till när linnea städar, jag kan tyvärr inte säga "när vi städar" för så ligger det inte till. jag har hittils gått med soporna och vikit tvätt medans linnea har skurat köket rikitgt ordentligt och tagit toan. SKÄRPNING MALIN! 

nu ska jag sno dammsugarn av kvinnan

torsdag

är redan less på skolan, vad händer?

var på gymmet, tog tag i det, men inte allt för seriöst var det. tacka gud för att det inte var nå folk där

imorn kommer de tjejer som har sökt bandygym till nästa år. det ända jag tänker på är om dom kommer se upp till mig, hoppas det för då får jag känna mig snäppet coolare än vad jag egentligen är ;)

min mage skriker efter mat

over and out.
malin


tisdag

lite halvtaskig uppdatering, men så kan det vara ibland

åkte ner till småland i helgen och åkte på smisk, 3-1 mot nässjö.. det är helt sjukt vad hårt det är att torska mot dom! men nu är det nya tag och tranås på lördag + lagfest, om den blir av vill säga. 

måste säga grattis till lillesyrran som har bevisat att hon inte är ett dugg sämre än mig (när jag var yngre) som kom med i F17-landslaget som ska spela vm i finland snart, riktigt stolt är jag! men det är ju trots allt lite min förtjänst som har satt gränserna och lärt henne allt jag kan ;)

nu måste jagb plugga och äta lite, fiskbullar som står på menyn

over and out.
malin


fredag

hade två kommentarer där det stog: det är bara tre styckna med i u19 landslaget från saik.
ena kommentaren verkade lite halv grinig måste jag säga, men o andra sida så är det ju sant. kanske tog i när jag skrev halva laget. men jag skulle nästan kunna slå vad om att det är minst tre styckna till som står på gränsen till landslaget. men rätt ska vara rätt, visst då? ;)

nu är det nässjö som väntar och ett kilo godis! ska dock inte ha med mig hela påsen för då är den slut innan vi är hemma igen.

pappa tror att den godispåsen inte kommer gynna mig haka, tack för den!
 



over and out
malin.


torsdag

första natten jag inte vaknade mer än fyra gånger för att jag inte kunde andas(bara två ggr inatt..), men man ska ju veta att man lever.

var och kollade på när p17 landslaget spelade mot bandygym med julia. bandygym var snäppet bättre skulle jag vilja säga, men är det så konstigt när de har typ halva p19 landslaget?  nej, så det var inte så konstigt.
hade träning efter det, skulle göra ett försök att gå ner på gymet och för en gångs skull göra något vettigt, men lyckades inte idag heller.. det är ju så fruktansvärt TRÅKIGT! nåndag ska jag få upp gnistan med gymmet, men inte än..


nu om en stund har jag nästa träning, kommer vara en lugn träning, är det alltid på torsdagar. sen har u19 match så jag och julia ska kika på den.
och imorn åker vi till nässjö och jag missar båda geografin och religionen igen. tror jag inte ens har vart på hälften av dom lektionerna av olika anledningar, inte bra.

dags för käk.

malin.


tyska?

hur mycket suger inte tyska? hur kunde jag ens byta ifrån spanska steg 4 till tyska steg 1? vad tänkte jag med?! jag kan inte ens tänka på hur dåligt mitt val var för det gör mig så förbaskat piss off!

men julia var här idag och vi kollade på never break (eller back, kommer inte ihåg) down, kanske hur bra som helst! käkade fiskpinnar ála malin också.

när jag blir stor ska jag bli lärare, en rolig lärare. det finns så många trista lärare, det bara skimmrar grått om dom. dags för ändring!

malin.

onsdag

första dagen i skolan var väl inte allt för jobbig, och tur var väl det. ganska skönt att komma igång med vardagen skulle jag vilja säga.

idag händer ingenting, förutom att cykla. tur att linnea har en träningscykel så slipper vi springa. nog för springa ger kanske 1780 gånger mer än att cykla, men jag springer ju ändå inte när jag spelar bandy. förutom uppvärmningen runt jernvallen (låter lite och det kanske inte är så långt, men det känns betydligt längre!), och det räcker ganska bra för mig. fast egentligen inte.
julia kanske kommer förbi och vi ska kolla på film, kommer isåfall bli jättemysigt :)

nej nu ska jag mysa med skrutthögen!


PS.
och det är kul att mina klasskompisar bettar på hur lång tid det tar innan Podén kommer dö.. 



tisdag

ja, idag har det vart en liten halvtaskig dag. vi låg under mot edsbyn 0-1 i typ 30:onde minuten (inte bra), men tog dock igen det senare och vann tillslut med 8-2. om vi ska hålla på såhär kommer det inte att gå på lördag. men soffi var däremot ruggig idag! jag fick inte spela klart matchen idag, blev lite rädd när jonas sa att jag skulle gå in och duscha, då stannade hjärtat och jag tänkte: var jag verkligen så dålig?! men han sa direkt efter att det var på grund av min förkylning och ville inte riskera nått.  hjärta började slå igen och jag kunde inte göra nått annat än tacka och ta emot nyckeln till omklädningsrummet! näsan var igentäppt och jag  var helt slut, så det gjorde mig bara väl :)

något som förgyllde min dag var att pettson sa att jag var mogen och att varken mamma eller pappa slog ihjäl mig när de fick reda på existensen av Podén.



hej!


crap! imorgon börjar skolan och jag är redan less..


mitt nya liv

ja, nu ska det tas tag i en del saker. vi ska äta regelbundet, träna mer och hålla fint.

kan också säga att nu har jag och linnea en liten kissekatt i våran lilla lägenhet :) den heter egentligen tosca, men det var ett taskigt namn så vi döpte om den till Podén Rådman, me tilltalas Podén. ett lite annorlunda namn kanske, men det finns en tanke bakom det och de som är intresserade greppar nog ganska fort ;)
egentligen är det lite synd om Podén eftersom vi döper om henne när hon är 8 månader, det måste vara som att döpa om en 6 årigt barn från greta till lisa. hon måste vara väldigt förvirrad just nu.

imorn är det match mot edsbyn och jag är jätte förkyld, men det blir troligen bra ändå :)

hej!


RSS 2.0