38/43

denna morgon har varit helt fantastiskt! jag klarade det som jag trodde var absolut omöjligt!
Karen var tvungen att åka tidigt imorse, innan ungarna hade vaknat. vilket betyder att jag skulle vara tvungen att kliva upp med kidsen själv, vilket jag aldrig har lyckats med förr då marcus VARJE morgon ligger i sängen och skriker efter mamma. MEN, jag lyckades med det omöjliga! Jag fick upp marcus och liv, fick dom att äta frukost, klä på dom och hinna med bussen i tid till skolan!!!!! helt jäkla sjukt. det var till och med så att anna var tvungen att stanna över natten ifall jag inte skulle klara av det, men hon fick sovmorgon istället.
så jäkla nöjd.


det börjar närma sig nu, och jag har börjat packa. har stark känsla av att allt bara kommer bli kaos. kan tänka mig att mina väskor väger en aning för mycket, vilket betyder flera tusen kr extra för övervikt. inte bra. jag lovar att jag inte kommer kunna ta mig till flygplatsen utan problem, det skulle ju vara just typiskt...

täck täck

kollade läget på det svenska kontot alldeles nyss, och kom då fram till att jag kommer kunna roa mig redigt under de sista dagarna här i london. tackar och bugar!
Imorn bär det av mot piccadilly för en klockren grej till min kära far! han kommer älska den, utan tvekan, mohaha! jag kommer sakna sophia btw när jag åker hem, men du kommer ju hem sådär lagom till jul och SOM du kommer få köpa med dig saker, om du har plats vill säga :D

36/43

snäääääääälla, kill me..........
tiden går så äckligt sakta, det är en hel vecka kvar och det vägrar bli onsdag så det bara är sex dagar kvar. vad hände med att tiden bara sprang förbi? från ultrarapido till slowmotion. helskön sväng.

35/43

Jag tror helt seriöst att jag fortfarande är bakis... så sjukt äckligt jävla sliten är ordet!
har fortfarande inte tagit tag i dagens städning, är för trött än. bara går och väntar på att bli piggare, ain't gonna happen, skulle jag tro. menmen, så snart jag kollat klart på dagens första film och käkat upp mina malteasers så kommer nog sockerfyllan ta fart och då får jag passa på att ta tag i livet igen.

34/43

Hur sliten har inte jag vart på en skala 1-10 idag? typ 15. alltså 150% trött av 100.
Var och käka lunch med Åsa idag, vi stannade till på en thairestaurang, hörde du Sophia? THAI!!!!!!! haha. Hade en sjukt trevlig stund, sen jag gick det bara utför. det är inget jag tänker gå in på nu för nu är det dags att sova. känner att jag kan behöva samla krafter tills imorn då jag är säker på att en viss marcus kommer vara kalastrött!

33/43

Imorse ville jag bara ta självmord när klockan ringde, 06.45.... inte okej att kliva upp så tidigt på en lördag. Men ibland är det bara acceptera. så jäkla skönt att ungarna var så gulliga imorse, nog för att Liv troligen ville mörda mig när hon inte fick gå in till Karen och Henrik när hon vaknade men men.. dom hade vart på "proom", jag tror att det var nå välgörenhetsgrej som en kompis till dom hade dragit ihop, så dom förtjänade verkligen en sovmorgon! Karen var verkligen hur fin som helst, som jag också ville gå på bal när jag såg henne!

Igår tjatade jag som fan på Sophia att hon skulle vara klar till tio så vi kunde åka till Camden och vara klar och hemma till 15.00 då rugby matchen började som jag så gärna ville se. MEN idag var det faktiskt jag som var sen, men INTE för att jag hade sovit över, utan det var kö till duschen. och när jag själv anser att det är dags att ta en dusch, så har det gått långt... då behövs det verkligen! alltså en godkänd anledning till att vara sen.

tanken var att jag skulle ut ikväll med rebecca till nån tjejs födelsedagsfest på Jalous, men jag tror jag skippar det när min näsa är totalt igentäppt, hostar litervis med slem, halsen är rostig och rösten vill inte detsamma som jag. men jag vill ändå inte sitta hemma så jag och sophia ska troligen ner till Themsen på nån mysig uteservering och dricka lite(rvis) vin. Myyyyyysigt med andra ord!



HEY...

...mitt liv är skittråkigt för stunden!
Har precis sett Salt, helt okej film. men angelina jolie ska varken vara blond eller korthårig, ungefär det jag tänkte på hela filmen.
nu håller liv på att skrika sönder sina lugnor så tänkte springa ner och hjälpa anna lite, oftast är jag inte till så mycket hjälp när liv oftast bara börja grina ännu mer när hon ser mig och marcus har jämt knäck i lurarna. aja, jag försöker iallafall.

32/43

Denna dag började inte direkt som det var tänkt att den skulle göra. Tanken var att jag bara skulle gå upp hjälpa till med frukosten och göra han klar för skolan, karen skulle ta med sig liv och jag kunde gå upp och lägga mig igen sen.
Men istället så kommer jag ner och alla sover, karen frågar om jag kan ta livs monitor för båda kidsen hade vart uppe i natt och hon ville sova lite extra. Jag går ner med monitorn och strax efter kommer marcus ner springande glad som aldrig förr och börjar leka i lekrummet. Karen hade sagt att han inte mådde nå bra så han inte skulle gå till skolan, men jag tyckte inte att det var nå fel på han.
Efter en stund springer marcus upp till karen och hon inser ganska snabbt att det inte är nå fel på han, men då helt plötsligt blev han dödssjuk och han var tvungen att vara hemma och spela wii, enligt han själv. men karen tog han till skolan ändå, vilket jag inte trodde att hon skulle göra, men hon överraskade. kanon!

Nu ska jag städa lite, sen hade jag tänkt mig att ta en tripp in till Kingston för att shoppa loss lite, vet dock inte vad, men det fixar sig nog!

31/43

Min näsa är helt igentäppt! ganska läskigt att inte kunna äta och andas samtidigt.
Idag följde jag med karen och barnen till sjukhuset för att kolla upp marcus mage, inte alls så intressant. jag har inte gjort nå intressant alls idag faktiskt. tvättat lakanen till sängen och dom är fortfarande fuktiga efter att jag torktumlat dom, kommer bli mysigt att sova inatt.
nu blir det film och lite cheeeeeseballs, mumms! och maltesers såklart.

Nässpray?

dålig förkylning som är på G då... alla är förkylda i detta hus, som är under 20 + anna som är värst! jag kan knappt andas, hela näsan är full med snor. GROSS! finns det nässpray här måtro? när jag för en gångs skull har vant av mig med mitt nässpray beroende så når jag punkten då jag verkligen MÅSTE ha det. det är ju förjävligt!
Nej nu blir det film, adios.

30/43

Har vart i hammersmith och inhandlat mig ett par kängor, jag älskar dom. har även väntat på min kära vän sophia hökdalh i en och en halv timme typ. jag hatar dig ibland sophia, bara så du vet.....
vi åkte till westfield för att köpa en överklass tröja till erik som han beställt av sophia. och även nu är jag klar med mina presenter till mina kära systersbarn. dom kommer älska min när jag kommer hem! om inte så har jag slängt ut typ alldeles för mycket pengar.....

nu ska jag dö i sängen till 18.00 då det väntar sängdags för kidsen. sen ska jag dö i sängen framför en film, äckligt sliiiiten tjej.

Dear John

Snart hoppar emma på flyget hem till sverige, jag blir avis av bara tanken. men jag har ju två veckor kvar att njuta av tiden här i london, fastän jag inte vill nå annat än hem. Men, nu är det bara två veckor kvar, vilket kommer gå fort, väldigt fort hopppas jag.
Imorn blir det westfield med sophia, eller? beror på om jäntan vaknar imorn eller på torsdag. det vet man aldrig.
Ska kolla på film nu och trycka i mig lite maltesers och ostbågar! det är jag inte värd, men ändå.

29/43

om exakt två veckor kommer jag inte ligga i sängen på pagoda avenue.
om exakt två veckor kommer jag inte vara less på allt och alla för att jag vill åka hem.
nej, för om exakt två veckor kommer jag vara med sophia och på väg till gatwick för att äntligen få åka hem.
om exakt två veckor kommer jag vara världens lyckligaste människa!

28/43

Försov mig imorse, men inte med flit. usch, jag kände mig så hemsk när karen kom upp och knackade på dörren tjugo över sju. Tog iaf pojken till skolan med bussen, vilket var väldigt smidigt måste jag säga.
tänkte att jag skulle gå hem sen för att spara på oysterkortet, men självklart gick jag vilse. eller vilse och vilse, jag hittade tillbaka ganska fort i och för sig.

tog mig hem till sophia, plingar oavbrutet på dörren i fem minuter och ingen öppnar. nehe, hon har väl redan gått till waitrose för där skulle vi ses halv 12 för att inhandla till lunchen. men där var hon inte heller, ingen var där. halv 12 svara sophia att hon är på hennes rum hemma. AAAAAAAAAAHH! vad less jag var då, och sen tog det 20 min till innan emma kom. tidsoptimister hela högen! men humöret bättrade på sig så fort det började lukta mat, och lika gott var det! storkocken emma.

Nu ligger jag i sängen och har ont i magen. måste återhämta mig innan 18.00 för då är det dags att börja jobba igen. vill bara åka hem nu.


m.

27/43

Jag och sophia bestämde att vi skulle åka in till camden astidigt för... det vet jag inte egentligen, men bara för att antagligen. klockan nio skulle jag ringa henne och vara där till halv 10.
klockan nio sov jag, halv tio sov jag också. hon hörde inte av sig så då sov hon antagligen också. halv 12 var jag nog hos sophia, bara sådär 2 timmar försent. men inte klagar hon heller, vilket hon heller inte har nån rätt till, haha.

Vi tog oss in till camden och det var asballt! värsta marknade ju, fast jag skulle aldrig åka dit själv. det vågar man inte. lägger ut bilder sen för det har jag inte tid med nu. nu ska jag käka massvis med godis och ostbågar som jag köpte på svenskshopen igår. världens lyckligaste människa var jag då när det lilla blåa huset dök upp.
m.

The Bull

Sophia följde med mig hem för en sväng i city. vi stötte på ett demonstrationtåg som lät ungefär såhär: "pope go home, pope go home". som ni förstår är påven i staden. ganska läckert! skulle ha velat ha hört hans tal, men plikten kallade tyvärr.

Väl hemma skulle kidsen läggas, och sen väntade the bull med sophia. Imorn bär det av mot camden med sophia, sophia är typ min ända vän, jag vet!
Camden är nånting som böör upplevas säger hon,
har du vart där själv då? näe, det har jag inte men alla säger att man bör åka dit.
Vad är det för marknad då? Jag vet inte riktigt men emo-stånd typ.
Jaha, trevligt! lockar inte direkt... men jäntan vill dit så jag hänger väl på!

Hilarious, eller hur?
Och gissa vad, imorn får jag dra en till lapp från min kalender! som jag längtar.



Bara en massa onödigt vetande idag, men skitsamma. jag är dock inte så intressant, de vet dom flesta.
m.

chestnut avenue

sitter hemma hos sophia och väntar på att tidsoptimisten ska bli klar, den jäntan kan hon!
sophias kid erbjöd mig lasagne och SOM jag tänkte säga ja! tills sophia sa att jag skulle säga nej...... aja, jag får väl vänta med att käka lasagne tills jag kommer hem då. 17 dagar kvar nu! kiddot erbjöd mig pengar också, snacka om generös unge, erbjuder mat+pengar, ser jag fattig ut eller? haha
det börjar bli lite kyligt i london nu så det är dags att införskaffa sig lite höstkläder, en stor fet halsduk är vad jag ska haaaa.

26/43

Mamma mia var sjukt bra! hela grejen med musikal är helt grymt! jag måste börja gå på fler musikaler.
nu rör jag med mot sophia som troligen ligger hemma i sin säng och sover, men det har vi inte tid med när oxfordstreet väntar....
m.

MAMMA MIA!

Sitter på sophias golv i hennes rum och jag tar upp ungefär hälften av vad man kan stå på. då kan man tro att jag har en ruggigt fet röv, men det har jag inte, det är bara ett litet litet litet rum hon har. storlek som en skrubb typ.
vi ska åka på musikal, lalalalalalaaaaa!
adioooos
m.

25/43

Karens mamma och pappa kom hit igår, hennes pappa åkte imorse och skulle åka på nått race med gamla bilar. det lät ganska coolt, varför frågade han inte om jag ville med för?? jag lät jätte intresserad ju.

Idag har jag gjort frukost till marcus och klätt på honom skoluniformen. det var ganska roligt idag när marcus typ grinade och sa att jag inte lät honom klä på sig själv, då sa Karen: Malin låter dig göra tillräckligt med saker själv!
vi hade ett litet prat förra veckan om att jag lär hjälpa honom med påklädningen för han tar på tok för lång tid på sig när han klär sig. fast jag tycker då att han är stor nog att klä på sig själv, men han behöver verkligen hjälp på morgonen så.. det var roligt, lite internt kanske, men whatever..

Nu sitter jag "barnvakt" åt liv, fast mormorn är hemma så jag vet inte om jag ska kalla mig själv barnvakt för tillfället. mormor och liv leker hej vilt där nere och jag vill inte störa så jag ligger här uppe och njuter istället.
om nån timme blir det Kingston för lite shopping, lär ha nått att ha på mig på musikalen ikväll, Sophia sa att man måste klä sig lite fancy och då behöver jag verkligen köpa nå nytt för jag är inte särskillt fancy...

nån som vill hem kanske??? haha

Ensam mamma söker

Jag kanske älskar ensam mamma söker, jag ska lätt söka till det när jag blir mamma och singel! förhoppningsvis blir det inte så, men OM, då ska jag söka!
Hannah Montana, here I come!!!!!! jag lägger en tanke till dig haggan.
m.

Krupp

Sitter och pratar med mina två bästa flickor på skype, Linda och Alexia! Saknar dom så otroligt mycket, vill bara bli kidnappad eller nått så jag får komma hem. Men det funkar då inte riktigt så antar jag.
Har iaf vart till skolan och fått tillbaka mina pengar, täcktäck! skulle vilja shoppa upp allt, men troligen så lär jag spara lite så jag kan göra annat än sitta inne och kolla på tv när jag kommer hem.
Åkte till hammersmith, tänkte shoppa men det var den SÄMSTA shoppingen jag någonsin varit med om..... Tog bussen till East sheen för en lunch med emma istället. mycket trevligt! vi tog en promenad till Richmond och gjorde typ inget. hon skulle hämta sitt kid.
Nu sitter jag hemma och ska strax springa ner för att jobba. Sen blir det Hannah Montana + maltesers + chips och kanske popcorn ;) mummms.
m.

jag orkar inte hålla på med radbrytningarna, det är så jäääääävla seegt!

24/43

Åååååååh, ta mig hem! jag är trött.....
nu ska jag till schoooool, sen på en låååååång promenad med flickorna :) adios.
m.

Promenad = Mcdonalds

= bra jobbat!
tanken är att man ska vara lite hurtig och röra på fläsket, men hamnar på mcdonalds efter typ 20 min och då har jag räknat med dom 10 min vi satt och kollade på när ett rugbylag hade träning. det var ganska intressant, dock inte så givande när vi inte har en aning om hur spelet fungerar för fem öre. vi försökte förstå, men våra ärthjärnor är för korkade. eller så är sporten korkad. kan vara 50/50.

dags att sova för att orka med morgondagen!
tanken är att jag ska hänga på Sophia och emma när de ska gå runt(?!?!?!?!) eller igenom richmond park på förmiddagen. om vi går runt så kommer troligen inte emma hinna med sitt flyg på tisdag. så igenom kanske låter lite mer rimligare. jag ska nog ta med mig en picknickkorg, vad sägs om det kompisar???????? skulle inte sitta helt fel att fika va? jag gillar fika, emma också för den delen :D jag har äntligen hittat en kompis som ser mat på samma sätt som mig. hehe, godnatt






m.

Bedtime

Har äntligen nattat marcus, det är synd att jag inte klarar av det själv när karen verkligen behöver jobba nu. eller det är ju inte det att jag inte klarar att lägga honom, det är mer att han vill att mamma ska lägga honom.
Innan jag gick ner kände jag att han skulle kunna driving me crazy om det inte gick i min väg. men han fick mig faktiskt på bättre humör ju längre det gick och det slutade med att jag läste honom Mr. Tickel under täcket med en ficklampa, det var faktiskt lite roligt! :)

Nu ligger jag i sängen och tänkte gå ner o poppa lite popcorn, har inte käkat det på tre veckor.... brukade käka det dagligen innan jag kom hit så jag känner en viss tomhet här. Sen blir det helt klart Hannah Montana, åratal sen jag såg den sist! känns det som iaf.... hehe.

Det var nån som hade kommenterat anonymt som undrade varför jag ska åka hem och det är i stort sett för att jag har en sån fruktansvärd hemlängtan så det är inte värt att vara borta och vara ledsen när det är så enkelt att bara åka hem. Det är synd, för familjen är verkligen underbar..

Men nu har jag provat på det här och det var helt enkelt ingen för mig! Men kul har jag haft :D



m.

23/43

Då var det bara 20 dagar kvar. det känns inte som bara eftersom jag vill inget annat än åka hem nu nu nu nu nu nu, PRECIS JUST NU!
men det får jag inte för jag har skrivit på kontrakt att jag lär vara kvar i en månad om jag vill åka hem tidigare. men jag har ju sån tur att jag får åka hem efter bara tre veckor, wihooooo.......

var till westfield idag med emma, vi vandrade omkring och fönstershoppade mest. ingen av oss hade väl direkt nå pengar att göra av med. Sophia han inte så mycket mer än komma förens vi skulle åka igen, men vi han att heja och åka buss innan vi sprang bokstavligen till nästa buss för att inte missa den.

Nu är det dags att börja jobba, ska natta kidden. får se om dom gillar mig idag. troligen inte när det är mamma och pappa som är nr 1 när dom är hemma. vilket man kan förstå...



m.

22/43

ÄNTLIGEN har jag bokat min flygbiljett hem till Sverige, för forever! Eller jag ska tillbaka och besöka London för det är verkligen underbart här. 5 oktober lämnar jag vackra England för underbara Sverige.

Men innan jag åker ska jag shoppa upp alla mina pengar, vilket iofs inte är en super bra ide egentligen eftersom jag bara får ha 35 kg plus handbagage. hit hade jag lite mer än 40 kg..... antar att jag lär skicka hem lite grejer med posten, vilket jag egentligen är lite orolig för.

Imorn bär det av till westfield men emma, förhoppningsvis följer Sophia också med.
Fick reda på att camilla hade köpt min sprojlans nya bandyklubba. Så jag tackar och bugar när det ramlar in 500 kr på kontot om nåndag.

dags att sussa, klockan är typ halv tio. men jag behöver all sömn jag kan få för att orka med all shopping det kommer bli imorn!!!! hehehehehe. godnatt



m.

21/365

Igår tog Sophia med mig ut på äventyr då jag hade vart lite nere, tack till flickan!
Vi var först på oxford street, åkte till King's cross station där harry potter spelas in, på perrong 9 3/4, det var ganska cooolt! Haggan är lite avis förstår jag?????? ;)
Vi tog oss vidare till big ben där vi också kunde se london eye, tower bridge och så letade vi efter London brigde, för vi trodde att den bron skulle vara coolast, men det visade sig att det var den vi stod på och den var inte särskilt cool. så nu är tower bridge coolast, inte london bridge!

det var mörkt så det var lite läckert, sophia jämförde det med en natt i new york. jag har aldrig vart där så jag vet inte.

Idag har jag vart till skolan, sen åkte jag hem. jag funderar på om jag ska åka och rösta, men orkar troligen inte. men då kan man inte klaga på fyra år och det känns ju lite sådär..

Just nu sitter jag barnvakt för karen ska på zumba, lite avis är jag! det ser ju askul ut, på tv iaf. Sen ska jag troligen hem till Sophia om henrik hinner komma hem i skaplig tid. ska ju trots allt upp typ 7 imorn, och kan då inte komma hem vid 12 för då ser jag troligen ut som ett enda stort X imorgonbitti när jag ska upp. Vill och uppskattas ej!

sophia tvivlade på sina guidekunskaper, men blev inom kort ganska självsäker igen.




Nu är henrik hemma så jag ska kila iväg till sophia som bjuder på hemlagade köttbullar, täck täck!



m.

19/365

Har precis tagit en lång och skön dusch, behövdes kan jag lova.
Hade en riktigt rolig kväll igår, och inte tog jag med mig kameran heller... JAG ÄR SÅ KASS!!!! men det fanns andra som tog kort så, alla behöver ju inte ta kort.
Nått som jag saknar i England är dansgolvet, jag har inte vart på ett enda ställe där det finns ett rent dansgolv. här dansar man mellan borden typ, hur kul är det då liksom?

Idag är det babysitting som gäller, och en riktigt tidig kväll. hoppas henrik och karen kör slut på barnen nu över dagen så dom är riktigt trötta tills ikväll ;)

m.

18/365

Igår var nog en av mina roligaste kvällar på länge, det vart en utgång som egentligen bara skulle vara nått slag av fika, haha. Så det kan bli. Ikväll blir det utgång på Aura i West End. Då följer kameran med, vilket den inte gjorde igår så det är lite segt.

Dagen började såååå bra, allt gick så bra! det var liksom för bra för att vara sant, vilket det också var. I slutet av morgonen var allt kaotiskt....

Men nu är det mesta löst och jag har varit ut på en löprunda med Karen. Slut som människa är ordet, har nappat i tre timmar.



m.

17/365

vilken dag! började med att jag inte vaknade av klockan (hur ofta händer det då??jag vaknar ju av allt i vanliga fall) och marcus var inte på sitt bästa humör. anna plockade upp marcus i bilen efter vägen, jag glömde ge henne matlådan och skolväskan. anna kommer tillbaka helt förstörd för att ha råkat snuddat en bil och ägaren blev galen, stackars anna! jag gick tillbaka till skolan med värkande benhinnor för att lämna matlådan m.m. ganska jobbig morgon vill säga.

sen började jag skolan, vilket visade sig vara mycket roligare än vad jag trodde! läraren var betydligt roligare än vad hon såg ut att vara kan jag tillägga, vilket är bra!

Ikväll blir det tottenham court med Sophia och några fler, en utav dom dejtar Sebastian Stan. Sjuuuukt eller vadå??!



m.

Halleluja

Morgonen var trött, men nu är jag på världens bästa humör! Wiihooo.
Hart vart ut i richmond city för en kaffe och köpte lite skvallerblaskor + fixat ett engelskt nummer, vilket var på tiden. Har vart här i mer än 2 veckor och inte tagit tag i det, men nu så!

Har lite städning kvar att göra och sen blir det en löprunda, vilket oftast inte blir av. men idag kommer det hända, känner det på mig!



m.

16/365

Har precis vart uppe med barnen, nu är anna här så jag ska vila lite för att senare återgå till dagens städning.
Igår skrev jag upp mig på en engelska kurs, £230..... Familjen är underbar som hjälper mig med kursen, så snälla! Så den startar imorn, får se om jag och min rassliga engelska pallar det.



Var och fikade med Sophia och Rebecca igår också. Men innan det var jag och rebecca tvugna att väcka Sophia, eller vi visste in att hon sov, men det gjorde hon. Klockan var typ 1 på dagen, och hon sover. vad är det här fröken gökdahl?!?!


m.

14/365

Gick upp med marcus och liv vid sju ungefär, gav dom frukost och karen skjutsade marcus till skolan. Jag fick stanna hemma med liv som skrek i ungefär fem min efter karen, men lugnade ner sig och lekte med mig tills anna kom. Då fick jag inte vara med längre ;b haha.
Åkte med rebecca till barnes för att göra ett engelska test så man placerad i rätt grupp. Jag var ganska dålig, 39/60 och dom bara: Men du är ju jätteduktig, helt klart över medel. Och jag trodde jag skulle svimma för att jag var så fruktansvärt käääss. Men aja, får se hur det blir. det är ju svindyrt vilket som.
Piggy och jag i fredags

Pursiute of happYness

Ligger i sängen och kollar på film, pursuite of happyness, verkar helt okej. och så har jag hittat en subtitles knapp på dosan så jag kan ha text när jag kollar på tv, det är ju hur bra som helst när jag fortfarande knappt fattar engelska ;) hehe.
Jag och Sophia var till oxford idag, det är galet med kläder som jag vill ha just nu. Men en jacka fick jag med mig, och jag älskar den!

Skulle ut på en löprunda med Karen men det blev för sent så det blev ingen, vilket är väldigt synd när jag har smällt i mig en hel chokladkaka... men det blir en egen löptur imorn, kanske.

m.

13/365

jag hade gjort värsta inlägget om när vi var ut i fredags, bilder och allt, men sen försvann det och då blev jag bara less. Vilket jag var ändå igår, jag har nog aldrig vart så nere nångång. men nu är det bättre och förhoppningsvis förblir det så.
Annars så hade jag och anna ruggigt roligt, jag älskar att hon är så crazy, haha! Vi var till canary wharf och var ut på nån pub där vi träffade en hel del människor. det är ganska läskigt att typ 50-åriga gubbar går fram och raggar på en, jag menar, det syns ju att jag inte är många dagar över 20, jag är ju inte ens 20 liksom.

Igår var det lilla Livies födelsedag, hela två år är hon, stor flicka där :) Av mig fick hon ett set med en mugg, bestick och tallrik, djup och en vanlig. Och hon älskade det, Karen också för den delen. Så det känns riktigt bra att jag lyckades, annars är inte presenter min stora talang.



Nu blir det bussen hem till Sophia och ikväll väntar en löprunda med Karen, hörshej!



m.

11/365

Har vart en lugn dag idag, fikade med sophia, emma och kristine i east sheen idag. alla bor tydligen där, jag är typ själv i richmond!
Aja, ikväll blir det utgpång med sophia och anna :D
hörs hej,


m.

Well done, malin.

Har precis hjälpt Karen att natta ungarna, och det gick väl sisådär, dom gillar mamma mer helt enkelt :b
Och innan det så var jag och Karen ute på en löprunda och det var underbart, så fruktansvärt skönt att röra på sig igen!

Ja, och så var det riktigt roligt att slänga iväg runt 3000 spänn på en massa äckliga räkningar, uscha..... Men nu är det gjort och snart väntar en äckligt hög telefonräkning, jippiie!


Jag är väldigt nöjd med min total rensning av grejer idag! det lönar sig faktiskt att städa när man ser resultat ;D


m.

Blue anchor alley



Jag älskar alla dessa smala gatorna här i England, och inte nog med det så är det namn på dom flesta smågatorna också. Hehe, läckert!

Kom precis hem efter en sväng till Kingston för att köpa present åt lilla livie. Lyckades även hitta kläder till mig själv, måste skärpa mig nu. Börjar eka i plånboken snart...



sjukt söt tjej! :)


m.

I see it in my dreams

Jag älskar min walk-in-closet!

10/365

Idag var det Marcus första skoldag och han verkade verkligen vara excited över det! Jag skulle hjälpa honom klä på sig, men det fick jag inte för han ville överraska mig med sin uniform. Och han var verkligen hur tjusig som helst!

Just nu håller jag på och plockar på mitt rum och tvättar sängkläderna, det verkar som om att det bara finns ett set till min säng så jag hoppas verkligen sängkläderna hinner torka tills ikväll. Rummet ser verkligen ut som en svinstia, jag har slängt saker överallt. Inte ett särskilt bra intryck till familjen om jag ska hålla rent och snyggt i deras hus när jag inte ens kan hålla snyggt i mitt rum... Men nu ska det bli ändring på det!



Kom också på nu att jag har glömt att betala mina räkningar, BBBAAAAAAH!
Hejdå.


m.

Min nya karriär som PT

HAHAHA, believe it or not men jag arbetar nu delvis som personlig tränare åt min kära värdmamma! Vi var ut idag för vårt första träningspass och hon tyckte det var bra, så jag är nöjd.

Såg du Sophia? jag var ute och tränade!!!!! mohahaha.
Det var riktigt skönt faktiskt, är lite mer motiverad än vad jag har vart de senaste månaderna. Och så har ju Marcus sagt " Malin, you have such a soft tommie (mage, vet inte riktigt hur det stavas). Ja men tackar, kul att barn alltid är ärliga...
Nu blir det en skön dusch och sen lite käk + fortsättningen av Avatar!



m.

9/365

Uscha vad jag är trött idag! Somnade igår vid 12 typ och upp igen kl.7 för att väcka skrotungarna :) Bjöd Karen på mannagrynsgröt också, hon sa att det var betydligt godare än hon trodde. Men hallå, man ser på mannagrynsgröten hur god den är ju?!?! haha. Jag älskar gröten iaf :D

Vid nio då anna tog marcus till little gym så gick jag upp och tog en power nap, i två timmar.... Sliten tjej. Nu har jag städat hela övervåningen och jag har kommit på mig själv att jag tycker det är jätteskönt att gå omkring och damma och dessutom så gillar jag dammvippan också, den är så söt liksom.

Jag skulle ha velat haft en bild på den, men nu så ligger den längst ner och jag är på översta våning, så det säger sig själv.



m.

Dejt med sängen, fantastiskt!

Kom precis hem från Sophia, vi hade jätte trevligt! Det är skönt att ha sällskap sådär på kvällarna, annars känner man sig gärna lite ensam och börjar fundera, lite för mycket om allt och alla. Så blir jag oftast när jag är själv, speciellt på kvällarna när man ska lägga sig. Men det går över, har ju trots allt bara vart här i 8 dagar, 8 dagar som har flygit förbi.

Nu ska jag sova stenhårt, är sjukt trött. Och den där springturen blev aldrig riktigt av, klockan var pass att lägga barnen och sen efter det skulle jag ju till Sophia, så då blev det ingen. Får se hur det blir imorn ;b


Avslutar med en kräftskiva från förra sommaren, har man kräftskiva i England föresten? Det ska jag ta reda på!



m.

RSS 2.0