3/365

Ja, som vanligt är jag kass på uppdatera. Men det har hänt en hel del som är värt att nämna.
Jag började att jobba igår ordentligt och det innebär att jag går upp med Marcus vid halv 8, ger han frukost och tar upp Liv när hon vaknar. Nu när skolan börjar ska jag gå med honom till skolan, ungefär 20-30 min att gå. Det är en bra bit det! Sen efter det är jag så gott som ledig förutom att jag ska städa ett visst antal timmar i veckan.
Sen börjar jag igen vid 18 för att lägga barnen, jag har det ganska bra kan man säga!


Igår var jag och Sophia in till Kensington, jag tror jag aldrig har vart så förvirrad som jag var då. Det stogconfused i pannan på mig, blinkades. Jag skulle ta bussen helt själv bort till Mortlake station och jag hade ingen aning om vart jag var. Men jag gick av vid rätt hållplats och Sophia skulle komma och möta mig, men hon säger åt mig att gå åt fel håll??? Så ja, jag var djupt förvirrad.

Jag kom hem och skulle lägga Liv och Marcus. Karen la Liv och jag skulle lägga Marcus, vilket inte var det lättaste jag gjort. Han var ganska upprörd. Men han la sig till slut och jag fick läsa Toy story 3 för honom. Han verkade faktiskt gilla det, så förhoppningsvis blir det fler gånger med mindre problem.

Jag har fortfarande inget bankomatkort eller ett brittiskt nummer. Jag och Henrik har bestämt att vi ska till banken imorn så han kan hjälpa mig.

Telefon kortet skulle jag fixa igår då Henrik hade hjälpt mig med att visa vad som är lämpligt att ha. Så jag och Sophia gick in i en O2 affär för att teckna ett avtal. Jag hade kollat ut vilket jag ville ha och skulle teckna, och så frågar han om mitt debitcard. Nått sånt har jag ju inte skaffat än... så min telefonräkning kommer vara skyhög, vill inte ens veta.







Sophia och jag skulle käka lunch i Kensington, och vi åt på donken.. Åker till London och vår första lunch ute blir på mcdonalds, det är inte okej :b
Och sen så såg vi en affär som jag kände passade mig perfekt. Den hette maplin (nästan malin), specialister på elektroni.



m.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0