götet, here we come

sitter i bussen nu på väg till göteborg. jag har vart vaken sen klockan sex, omedvetet. det var inte meningen, skulle kliva upp åtta men vaknade klockan sex av nån konstig anledning. låg bara vred och vände på mig. efter en timme vaknade linnea för att gå på toa och sen sov vi tillsammans :) eller sov, vi pratade mer om bl.a hur länge vi väntat på denna dag. tiden går ruskigt fort!
bussresan är alltid trevlig. vi har ett litet lan vid borden i bussen, typ 7 datorer som är uppe. med tanke på datorer så älskar jag min, den är hur bra som helst! satte på den vid kvart över tio och har mer än 40 % i batteritid kvar och jag har inte haft i sladden en ända gång! sjukt bra.. nått som är mindre bra (ändrar dock inte min åsikt om hur mycket jag älskar den!) är att tangenterna är vita, vilket är väldigt snyggt så länge man inte har ätit choklad eller annat dyligt, men det skrattar jag bara åt förtillfället. haha
vi har väl cirka fem timmar kvar innan vi är framme, men den som väntar på nå gott väntar aldrig för länge ;)
nu ska jag väl käka lite, behöver lite uppehåll från min bästis.
over and out.

Ett välbehövligt lov står på tur

hade jätte svårt för att sova igår, bara vred och vände på mig i flera timmar säkert. kanske hur jobbigt som helst.
började dagen med 3 timmar rättskunskap vilket var helt okej. det är ganska roligt faktiskt. fick tillbaka provet vi hade gjort också. vi gick tillsammans igenom provet för att se att allt stämde vilket jag tycker är en underbart bra idé. lyckades då samla på mig tre poäng mer som räckte ganska lagom till VG istället för ett G+. det gjorde jag ganska bra kan jag tycka :)
donade och grejade med UF företaget också, börjar äntligen kanske få lite fart på det hela. har bestämt tid med damen på affären som vi ska beställa våra armband från. nu saknas bara affärsidé, affärsplan, PENGAR och ja, en hel del alltså. men det börjar ta sig allt :)
det är mycket som kommer hända här fram över och det som vi mest ser fram emot är cupen i Ale Surte! kommer bli super spännande att se hur vi ligger till och framförallt få spela lite matcher. lite nervös är jag faktiskt :b
vi ska också få om tapetserat här i vår lilla lya, vilket vi har väntat på i två år, men nu är det dags.
nästa höjdpunkt är väl lovet allt! kanske hur skönt som helst! dock så kommer det bli två lite halvjobbiga pluggveckor efter om lovet om jag fattat schema korrekt.
ikväll väntar det en sista träning innan cupen, men nu ska jag lira ut lillesyrran i GH som hon så våldsamt svär över förtillfället ;)
over and out.

MEN...

..VARFÖR BLIR DET INGE MELLANRUM MELLAN RADERNA?!?!?!?!

jag blir galen.

från oövervinnerlig kärlek till djup frustration på mindre än en minut

jag älskar min nya dator, den är så snabb! hur kunde jag någonsin ens tänka tanken att använda den gamla. förstår inte ens hur jag orkade kämpa med den. jag skulle lätt kunna bli en data nörd nu!
emma ringde mig idag från Italien, det var så kul att prata med henne. saknar dig vännen!
den här bilden kanske verkar ganska irrelevant, men det är den inte. det ligger till så här: emma blir sur varje gång jag lägger upp en bild på henne som hon tycker är ful, bara hon som tycker det dock. så därför gör jag inte det, just för att hon blir lite putt. men ändå ibland så undrar hon varför jag aldrig lägger upp nån bild på henne, och svaret blir att hon alltid blir putt.
så nu har jag kommit på en lösning till detta problem, bilden ovanför representerar emma utan att vara hon.
happy nu Em? ;) (jag förväntar mig ett svar)

men något jag är fruktansvärt frustrerad över är att jag ligger tydligen inte med i peters massutskickslista på bandygym. det stör mig något så innerligt när jag personligen har informerat om det säkert 27462 ggr förut och inte nog med det så har han "fixat" det alla de där 27462 gångerna också.
det är ju kalas kul att man råkar får veta nått av en slump för att nån annan pratar om det, och jag varje gång "va, nu fattar jag inte?" SKITKUL! var ordet.
Imorn ska peter få veta att han lever!
från att verka så positiv till helt plötsligt fruktansvärt negativ är det nog bara jag som lyckas med..
Godnatt.

love you gunnis!

jag är sjukt trött, sov i soffan för en stund sen men tog tag i mig själv för att lägga mig i sängen.
träningen var ofattbart jobbig. egentligen kan jag inte avgöra vad det var som var så jobbigt. vi hade ju ingen direkt "ren" skridskoåkning. trodde jag skulle svimma ett tag där, tur att gunnar hjälpte mig andningen, hahah.
apropå gunnar.
jag kämpade så med att hitta ett word program som jag kunde ladda ner. jag som inte är så high på datorer frågade självklart emil och jonas om hjälp. vilket jag kanske inte borde ha gjort så här i efterhand, jag skulle ha frågat gunnar. jag vet ju att hon inte har nått liv utan sitter bara vid datan (nästan direkt citerat från gunnar själv), ska dock inte få det att låta negativt när jag själv inte har ett speciellt händelserikt liv. så jag borde ha vetat att gunnar kan det där, men det förbi såg jag.
vilket som hittade jag, jonas och emil ett program som äntligen gick att ladda ner, skulle dock ta typ tre dygn med mitt mobila bredband. men mot mina förväntningar gick det förvånansvärt snabbt ändå och jag var jätte nöjd, fram tills gunnar säger "men jag har ju word på min data som du kan genom ett usb".
jag trodde jag skulle börja gråta!!!! hon har vart närvarande i lägenheten hela tiden när jag kämpat med det där, hennes argument till att hon inte sagt nått var "men du frågade ju mig inte".
just för stunden hade jag svårt att ta det. men inom kort förstod jag att hon nästan hade gjort helt rätt! jag vet ju att gunnar är super-high på datorer. vilken bitch jag är.
jag är skyldig gunnar en stor förlåtelse och hon ska veta att jag älskar henne trots våra motgångar i livet!haha, bjuder på denna...
om vi ska gå tillbaka till mitt nedladdande av word så har det stannat på 97,3 %. kan nån svara på vad det är för fel?!?! jag är djupt frustrerad över det.....

Provskor, där billigt möter exklusivt

Sitter här med (So)Phia och snickrar ihop en radioreklam om Provskor. Ganska roligt om man låter kreativiteten flöda, som emmas mens.  mahahaha ha ha ha, hahahaha

tur att hon är på lite avstånd för tillfället, emma alltså, hoppas du har det bra i Italien gumman :)

radioklippet kommer publiceras så fort det är färdigt producerat.
Lejoninnan,  grrrr


over and out.


spontana köp, det gillar vi

Gjorde igår ett spontant dataköp! var så fruktansvärt less på min gamla, den var seg och trasig, orkar inte bråka med den längre.. så nu har jag en ny, en sån här mini-pc, riktigt läcker är den faktiskt :)
saik spelade ingen final heller, men så kan det gå ner dom inte har nå nerver pojkarna.. ska dock inte låta negativ när jag absolut inte skulle gjort det bättre själv :b men tror det kommer gå riktigt bra för dom i vinter.
börjar ett idag, kanske hur skönt som helst!
sen är det träning, har inte åkt skridskor sen i tisdags så det ska bli kul. får räkna med en hel del skridskoåkning idag också, bokstavligen.
over and out.

World Cup

jag känner mig ytterst viktig med min, och alla andra tjejer på bandygyms, uppgifter under World Cup. Vi står nämligen för live uppdateringen och för in laguppställningarna i system.
vi är två som jobbar i taget, den ena för själv uppdateringen på internet medans den andra springer efter lagens uppställnigar och för in dom i datan. man kan ju tycka att den som springer omkring har lite av ett slavgöra, men det är faktiskt ganska roligt. man får chola lite med tränarna och om man har tur lyckas man se in i omklädningsrummet en snabbis ;)
måste säga att bandyspelare är inte allt för tokiga, det finns många helt okej snygga spelare och ännu fler med drömkropparna!

om man kommer från norrsätra hållet när man ska till jernvallen står det en skylt "WC P". två har kläckt ur sig -vadå toa parkering?
ganska kul för dem som förstår vad det står för :b


annars är jag hungrig och ska troligen åka till aga inom kort, ni som inte käkat där har verkligen gått miste om nått och borde göra nånting åt det ganska snabbt.

over and out, m

http://www.youtube.com/watch?v=pV7aM32Jur8
bra låt


Taskiga ovanor

igår byttes det till vinterdäcken så nu behöver man inte oroa sig. eller det ska man väl alltid göra kanske :b
förhoppningsvis tror ni inte att det var jag som bytte för då borde jag verkligen oroa mig, ni andra också för den delen! men ni tror helt rätt, det var pappa som gjorde det, ett tack till honom :)

mamma hade köpt hostmedecin till mig, och det var bland det äckligaste jag vart med om. är nästan så att jag hostar hela nätterna än dricker det där äcklet.

igår när jag åkte hem såg jag i bakspegeln att gubben i bilen bakom hade halva fingret i näsan. det är ganska äckligt, sen såg jag en till dam som också petade sig i näsan när hon körde bil. det är ganska tydligt att folk inte tror att man ser in i andra bilar, men det gör man. speciellt jag som är intresserad av så mycket annat än vägen. nu låter det ganska hemskt men det är bara till en viss del, jag kan behärska mig.
så nu är det verkligen dags att sluta med dessa taskiga ovanor som att peta sig i näsan! det ser verkligen inte bra ut.

                                                     

här predikar jag för att man ska sluta peta näsan när aftonbladet menar att det är hälsosamt att käka sina egna snorkråkor.. : www.aftonbladet.se/nyheter/article291323.ab

apropå ingenting så åker jag och halva mitt UF-företag till Italien i februari, trodde inte jag kunde följa med men fick hoppa sista matchen mot härnösand. Fyfan vad kul det ska bli!
andra halvan ska åka till Portugal, vilket jag också vill göra, men man kan ju inte få allt. förhoppningsvis har jag annat för mig ändå, vilket jag verkligen hoppas! :)


tack och hej!


som en kram innefrån

äntligen är Helena back on track så vi kan fortsätta vårt kära UF-företag. vi börjar faktiskt komma framåt i vår utveckling. vi har börjat samla in pengar genom fikasäljande i personalrummen på skolan, underbart smart ide! vi har bara idag tjänat 65 kr!!!!!!! yeeay, superbra...inte. men en bra början iallafall :b måste ha tålamod

tacobröden med smör på idag var som "en kram innefrån" snacka om roligt uttalande! kom inte ihåg om det just var bröden som var kramen innefrån för henne, men det var det för mig iallafall. sjukt gott!

läste på emma kronbergs blogg att hon hade hittat ett väldigt udda gatunamn "rykpungsvägen". hon hade rätt och som hon skrev "vem lyfter inte lite på mungiporna när man läser det". jag gör det iallafall, haha11 oktober

hade sjukt kul hemma i skutskär igår, skitkul!

nu blir det pizza, ostbollar och sen lite bandy + att det är ensam mamma söker ikväll. kan det blir bättre?

RSS 2.0