det här bjuder jag på!

inget inlägg om gårdagen blev det, så jag tar det nu istället.

min hemresa var minst sagt pinsam. jag hoppas av vid fel hållplats i malung, trodde att det stod centralen men tyvärr stod det vårdcentralen, så jag hoppad av där med några andra människor.  kommer på mig själv tillslut och börjar vandra mot centralen (jag känner igen mig relativt bra i malung, har passerat igenom några gånger). möter bussen iallafall efter vägen så jag ställer mig nästan mitt i vägen och tok-vinkar för att bussen inte skulle missa mig. på bussen till borlänge satt näst intill alla som satt på bussen innan och glor på mig som att jag vore dum i huvudet, men det var ganska yrt gjort. fick tänka: kan hända vem som helst!

hade iallafall vart kissnödig redan från sälen, men hann inte kissa mellan bytena eftersom jag klantade till det. längst bak i bussen fanns det dock en toa, men för det första så gillar jag inte buss-toaletter och för det andra så satt det ca fem super-emos bakom mig som troligen höll på att skära sig eller nått. läskiga var dom och jag skulle troligen ha kissat på mig om jag kollat på dom en gång till.

bussresorna från sälen till borlänge tog ca 4 timmar (utan att kissa, så gissa om jag var i behov av ett toabesök!). så väl framme på stationen där sprang jag till första toa jag såg, men fick köa i typ tio min, men det hade jag tid med eftersom det var en halvttimme innan tåget till sandviken skulle gå.
väl min tur springer jag in med väskan, stänger dörren och sätter mig ner. helt plötsligt öppnas dörren (hade inte låst den tydligen) och in kommer en kille i kanske 25 års-åldern. kom inte riktigt ihåg vad jag gjorde, men jag låste dörren,trodde jag, men tydligen inte..och bara en tio sek efter så öppnas dörren igen och in den här gången kommer en tjej. och jag tänkte: VAFAN ÄR DET HÄR FÖR JÄVLA SKITDÖRR! men den här gången låste jag dörren ordentligt och checkade också att den var låst. så jag fick göra klart mitt behov i fred.

  sökte på pinsamt på google och denna kom upp, HAHA. lite roligt

jag kanske hatar sånna där lås där man ska dra upp handtaget så att det låser sig. jag är helt säker på att jag drog upphandtaget, men troligen så hade den åkt ner igen. har hänt ett antal gånger förut, men utan att det kommit besökare.
men jag har troligen lärt mig nått av detta, fastän jag inte brydde mig så mycket.
men om man tänker efter så var det ganska pinsamt (camilla skulle troligen ha svimmat eller låst in sig i all evighet, internt)det här blev ganska långt så jag ger mig nu, fastän jag har ganska mycket mer att berätta.

malin.


kvällens räddare

eftersom pappa inte har vlc på datan så blev det inge big bang theory.. men vad gör det när det finns hjärter på datan? det är kanske världens roligaste spel! jag är ju grym också, fanns det nå sm i hjärter spelande skulle jag ställa upp!

en jobbig dag framför väntar så det är lika bra att hoppa i säng nu på en gång

godnatt.


25 februari


skrev precis ett inlägg, men allt försvann?! jag beklagade mig över hur ständigt trött jag var och det där gjorde knappast saken bättre.

men men, dags att bättre på humöret nu när mamma snart kommer.
hon missade dagens sex timmar långa skoteråkning med korvgrillning på en sjö, super trevligt var det. det ända som saknades var lite solsken och blodcirkulation i fötterna.

att åka på skoter på fjällen eller i skogarna är helt underbart, det är så fint så man börjar tveka på att det är i sverige vi bor. ingen, eller iallafall inte jag, visste att sverige var så sjukt fint på vintrarna!


   

jag och emma har kommit överens om att köpa en stuga tillsammans i fjällen nångång i framtiden, det kan bli kalaskul! eller det är mer jag som bestämt det, men jag är näst intill säker på att emma är på själva idén i nuläget.

att jag ska sitta på två olika bussar och ett tåg hem i sex timmar imorn gör mig lite orolig, dels för att jag inte kan gå på toa och dels för att jag blir så sjukt rastlös, och kommer troligen inte vilja somna med tanke på att jag kan snarka, och missa hållplatsen, det finns hundra olika anledningar till att jag inte vill och buss/tåg.

det ända som är ljuset i denna resa är att min saknade vän linnea kanske ansluter mig i borlänge. det vore alla tiders!

nu ska jag kolla på big bang theory, poppa popcorn men innan det göra ett efterlängtat besök på toan. haha, säkert inget ni ville veta

malin.


24 februari

är så less på lillesyrran! var man sådär otrevlig när man var mindre? om inte, vart är dagens ungdomar på väg? jag får panik. man får inte umgås för mycket med småsyskon, det är tydligt.
inte nog med det så saknar jag min säng obeskrivligt mycket.
förutom detta så är det faktiskt väldigt avslappnande här uppe, och så otroligt mycket man kan göra. man kan ju undra varför vi bara har vart ute med husbilen på sommaren, det är ju skit roligt här uppe.

har också använt muskler som jag inte visste att jag hade, sjuklig träningsvärk, mest i ryggen. skulle behöva åka iväg på ett ordentligt spa, vilket aldrig kommer hända.. men man kan ju drömma :)

camilla, matilda, jag och kari åkte skidor idag på förmiddagen. kari är sjukt duktig på att åka skidor fastän han inte har några ben(!), eller han har två stumpar. förstår inte hur han kan klarar sig näst intill helt själv som han gör. helt genomskön är han också.
inga större vurpor blev det, men kul ändå.

vid 12 blev det lunch, korv m. bröd (tredje dagen i rad, snacka om varierande kost), men korv är ju ganska gott.
sedan åkte vi iväg ett helt gäng med skoter, DET ÄR JU FÖRJÄVLIGT KUL! jag blir helt i extas..


måste säga att  vara ute en hel dag tar på en, man blir helt slut. det sägs ju vara bra att vara ute i friska luften mycket, men jag vet inte.. man blir ju hur trött som helst, vilket gör att man är relativt lätt irriterad, och i de flesta fall blir den personen som blir utsatt för den lätta irritationen blir (ungefär 98%) också irriterad. och så går det runt sådär, ett ända stort kretslopp med trötthet och irritationer.

en annan sak som jag också måste ta upp är att ca. 95% av alla manliga liftvärdar ser skit bra ut! jag börjar fundera på att de tar in arbetskraft efter utseende. jag blir inte förvånad isåfall.


malin.
(helt klart meddragen i det stora kretsloppet av frisk luft)

23 februari

idag har vi åkt skidor, kalas kul! fick dock super ont i benen av pjäxorna, kan bero på alla 300 lager jag hade mellan pjäxorna och benen.
på eftermiddagen åkte vi massvis med skoter, det är ju så sjukt roligt! jag ska lätt ta skoterkort när jag har pengar och ork till det!

  

orken talar inte med mig och "good luck chuck"  väntar med millan och matilda.


malin.


koppling = trasig = m & p + syster kommer inte hem

HAHAHA!

jo, såhär har min söndag sett ut:
pappa väckte mig kl. 7 för att göra klart det sista innan vi skulle fara till sälen. när vi skulle åka, vid åtta så var alla (jag och pappa) klar, men camilla hade inte ens käkat frukost. typiskt henne! vi kom iväg en kvart senare med mig som chaufför, otroligt kul att köra bil! det snöade och var helt kaos mellan hofors och mora, pappa var ganska nervös faktiskt (trots att jag kör som en gud), var lite nervös själv också :b men det ordnade upp sig och blev soligt ett tag. när vi började närma oss sälen så var det rusningstrafik i högsta grad och bilar överallt var det. det var nått vasalopp. där byttejag och pappa så fick han köra och tacka gud för att vi bytte. för bara tio min efter så smäller det till i kopplingen och den pajar, tur som det var så skedde denna olycka precis där det fanns en parkeringsficka så det var bara att köra in mot sidan.
men där stog vi, visste inte hur vi skulle göra eller nånting. men det slutade med att pappa ringde en bärgningsbil som skulle hämta bilen ikväll och själva så blev vi hämtade av julle och kari (pappas kompisar på campingen här i sälen), super trevliga människor!
och nu är fråga: hur kommer vi hem? eller jag har ju beställt biljetter hem redan på torsdag, medans resten åker hem på söndag. bilen skulle iallafall bärgas till mora där det fanns en citroen verkstad. om vi har tur så är den klar tills på onsdag då mamma kommer, då kan hon ta med den istället för att åka tåg/buss hela vägen.
om inte det går, så vet jag inte hur dom gör. kul om dom inte skulle komma hem ;)

nu sitter vi här, eller just nu bara jag, camilla och matilda är och duschar. duscha är överskattat enligt mig, haha. hade tyvärr inte orken, känner mig inte allt för äcklig heller så.

imorn blir det skidor och sen skoter, kommer bli alla tiders det, hoppas på fint väder!


malin.

22 februari

mycket som har hänt, berättar sen!

malin.

21 februari

är uppe i tid, vilket är bra så jag hinner äta lunch innan vi far iväg.
ska nu lägga ner all min kraft på en tacopaj, allt för mammas och pappas skull.

hörs sen


malin.


data-hacker..

..ska jag bli, tänka sig va kul att kunna allt om datorer som någon annan bara skulle kunna drömma om att kunna. lite nice.

kom precis hem från grannarna, alltid lika trevligt att hälsa på våra små datanördar som kan allt, det är nog bara anita (mamman i huset) som är normal och inte övermänsklig vad det gäller datorer.
leffe (fadern i huset), snäll som han är, hjälpte mig med att bränna ut all den musik jag vela ha, blev tre skivor till slut. frågan är om dom funkar i bilen? jag börjar troligen gråta om det inte gör det.
sebbe (barnet i huset) ville inte spela GH med mig för att han spelade cs, jag tjatade ganska länge men han vägrade att ge med sig. dork säger jag bara. haha, just kidding, fast lite dork är han, det vet han om ;)

fick även med mig troja hem som är en i miljon av hela deras filmsamling. det är bland det sjukaste jag sett, sjukt många filmer!  och jag vet inte hur många camilla/jag har slarvat bort. hoppas detta inte läses av makaroff's, fast det värsta är att jag tror att anita vet om att vi tappat bort nån/några. men vi har lämnat tillbaka fler än vi tappat bort, så det känns bra. fast jag måste säga att jag näst intill är oskyldig i detta drama, camilla är den största boven. men jag lovar att till och med kungen och hans vänner är slarviga ibland.

nej, nu ska jag kolla på troja sen blir det att tagga tills matchen imorn (genom sömn). jag är lite nervös faktiskt, det kan ju komma ganska många. jag förstår inte hur herrarna klarar nervositeten, om de har nån? de kanske är sten rutinerade, kanske inte alla, men en del kan jag tänka mig.

SAIK - Kareby 14.30 jernvallen imorgon.
ge det en chans, det kan vara kul. (nu skrattar övriga herrbandysverige..)

godnatt!
malin.


20 februari

ska börja med att säga grattis till martin & joel som fyller 18 år idag, GRATTIS! :)

en tre timmars lång företagsekonomi lektion gick fortare än vad man kunnat tro, kanske för att helena satt och drack kaffe i lärarrummet näst intill hela tiden (?) Nejdå, nu ska vi inte vara såna, men hon är bra vilse ibland.


har packat det mesta jag ska ha med mig till Sälen, så det är nästan helt klart. har också letat ut en massa musik som jag ska bränna ut och ha i bilen på väg till fjällen, och eftersom det är jag som kör så är det jag som bestämmer vad vi lyssnar på! de brukar i och för sig inte klaga, eller det skulle vara pappa i sånafall, men det känns som att han inte har så mycket att bestämma om, haha.

nu är jag väl hemma och har hunnit övningskört lite med pappa. moa är också här, lojs dotter, kanske världens gulligaste unge! :)malin.


23.00

kom precis hem från träningen. -16 grader och jag frös inte ens, måste ha vart fingervantarnas hjälp!

jag blir djupt irriterad på att itunes kommer upp helt av sig själv, och som sagt, det stör mig!


nu är det dags för duschen och sen tagga inför morgondagens tre timmar långa företagsekonomi lektionen,  jippi..


malin.


19 februari

ekvationssymstem? det suger vilket som. eller egentligen är det bara mvg frågan som suger, men för tillfället drar jag en röd linje över allt som har med ekvationssystem att göra. men annars gick provet riktigt bra.

gjorde pannkisar med simpan. efter många om och men så blev det några till slut, riktigt goda ena.

det är -16 grader ute och träning väntar... (?) ganska kyligt, men det är ju trots allt roligt med bandy så. jag får stå ut!


malin.


godnatt

var ner och kikade på saik - bollnäs, vi skulle göra en analys av en valfri spelare med bandygym. jag tappade bort pappret efter fem min typ ... hatar analyser
i halvtid så fick min kära syster pris för gästriklands 15-åring, kul att priset går i arv! :) men sen så är hon ju superduktig, fast den dagen hon blir bättre än mig ska jag lägga ner och efter det ska jag önska henne all lycka att bli bäst i världen! :)
just kidding!

btw, idag skulle lelle ha vart med när jag körde bil, jag var AS GRYM jämfört med sist!

dags att sova, en jobbig dag väntas imorn (NOT...)

malin.


HEJ

sitter nu i fåtöljen och degar, har inte tagit den dära tuppluren jag skulle göra heller. får nog bli snart.

jag har så tråkigt så jag tittar på olika paparazzi klipp på kändisar, en del är ganska intressanta, andra är helt världelösa..


malin.


skolan

sitter i skolan och har geografi, det ända våran grupp har gjort är powerpointen. så nu degar vi bara.
kollar på lite bilder från f17 vm, stefan månsson har tagit en miljon bilder kanske.

bara två timmar kvar, sen är det soffan som gäller!

onsdag

idag var det alldeles för nära för att kunna ligga kvar i sängen. inte nog med det så såg/ser jag ut som tio svåra år...

nu väntar geografi och religion, sen är det lunch och dagen är slut.

malin.


tappat talförmågan?

kom precis hem ifrån träningen. passade även på att besöka erik som fyller 18 år idag, grattis!  det bjöds på kladdkaka och sprutgrädde, eller bjöds och bjöds, det  var snarare jag som frågade om det fanns fika :b men man förväntar sig faktiskt att det ska finnas fika på en födelsedag. gott var det iaf!

innan jag for hem från träningen så var jag in i innebandyhallen för att informera astons damlag om bandyfesten på lördag, det gick bra förutom att jag nästan stammade fram allt................

yrken som jag inte skulle klara av: guide, talesman, politiker, nån högt uppsatt osv.  jag skulle kunna hålla på i evigheter. sambanden med dessa yrken är att de talar inför en grupp av människor, vilket jag tydligt inte klarar  av!


vill också informera om att jag INTE bentacklade crissa när vi var ner på friåkningen. bentackling låter alldeles för brutalt gentemot vad det egentligen var. jag kan erkänna att det inte var snällt, men det var heller absolut inte med mening. har väldigt dåligt samvete över skadorna som uppstod!


nu är det dags för duschen och sen krypa ner i sängen.

godnatt

...

kom precis hem från milano och har ätit pizza, inte bra.. fast gott
har åkt skriskor med bf-killarna och några övriga, rikigt roligt var det. är helt slut nu också :b

snart är det träning, är så less på att träna nu!  tacka gud för sälen nästa vecka


malin.


tisdag

har vart helt ledig idag, sköntskönt

ska till skolan och äta, hejsvejs!


måndag

kalas skön dag idag, började halv nio och slutade elva. vi hade engelsmän på besök och dom var skit trevliga! :) pannkakor var det till lunch också, kanske hur gått som helst och jag har ätit så mycket att jag skulle kunna rulla ner till jernvallen. nu ska vi ner och kolla på millan som spelar skol-dm, hur orkar kvinnan!?


jag och min kära sambo har äntligen återförenas idag, du var saknad min vän!

malin.?

HUR GÅR DET FÖR MITT INTERNET EGENTLIGEN?!
- det suger ganska hårt..

btw, jag laddade hem nånting som kallades för spotify, det var ju alla tiders! skit bra grej! tacka gud för att jag var närvarande när simpan laddade hem det

söndag

söndag, ångest dagen?
söndagar = alltid nere, trött, sova, äta, ta det lugnt.
så kan man sammanfatta söndagarna, den här söndagen har inte vart nått annat än en exemplarisk söndag.

kan sammanfatta kvällen igår som riktigt trevligt, bortsett från en del. men annars var det alla tiders! :) måste helt klart göras om, min andra julia saknades dock. men det blir alltid fler gånger!

idag har allting bara vart jobbigt, fastän jag bara legat i soffan med simpan och jullan.
nej, nu ska vi dra en till film, typ elfte.. men det är mysigt


malin.


lördag

fick se att lillesyrran kommenterat och skrev att det inte var hon på bilden utan det var natalie jönsson från tranås. jag skäms! hur kan jag inte se skillnad på min egna lillesyrra och nån annan!? men dom var riktigt lika varandra!
fy skäms på mig!

f-17 laget vann mot finland och norge, vilket var kalas bra. men trots det kommer dom inte få spela final för att det hade för dålig målskillnad. eller man kanske inte ska säga för dålig, men finland och ryssland hade bättre helt enkelt.. skit tråkigt! men allt är trots en otrolig upplevelse och jag hoppas tjejerna är nöjda ändå :)väntar nu på att mina dejter ska komma (julia och julia). vi ska göra kalasgod mat, dricka gott och ha det allmänt trevligt!

glad alla hjärtans dag! :)


malin.


friluftsdag

det är alltid lika roligt att åka skridskor. måste säga att det var många som imponerade på mig, bla fille och wanke, dom var riktigt duktiga måste jag säga :)
vi lirade mestadels, skit kul faktiskt!

nu är jag hemma och ska snart bege mig till gävle, måste kika om det finns nått jag kan ta på mig till morgondagen :)
sedan ska jag vidare hem till syster och sen tillbaka till sandviken för att vara parkeringsvakt på jernvallen och sen kolla på saik - hammarby. kan bli bra match!

btw, det är fredagen den 13:de, men inget har hänt än och tur är det.

nu är det klart också att det blir inge åre under sportlovet med emma och per mfl. men det blir dock sälen med mamma och pappa, blir nog kul det med.  ska äga camilla på skidorna också ;)

somliga går med för stora skor ,   älskar den här bilden!


malin.


fredag

känner att mitt datasittande går i otroliga peridoder, vilket betyder att mitt bloggande också går i perioder. just nu gör jag inge annat än sitter vid datan känns det som :b

nu, om fem min, ska jag ner till jernvallen för lite skridsko åkning.  kan bli kul att kolla på alla som inte kan åka, jag älskar det! hahaha.  nej nu ska vi inte vara såna :) men det är riktigt roligt


malin.

torsdag

fick höra att vårat kära f-17 lag åkte på torsk med 2-1 mot ryssarna. tråkigt, men det är bara att hålla ut och ta dom i finalen istället :)

men vilken upplevelse! kommer själv ihåg första gången man fick åka iväg med landslaget, fast då spelade vi bara två träningsmatcher mot norge. det var ju skit häftigt bara det! man fick en massa tröjor och bo på hotell, man blev hela tiden påmind om att man var där för att man var en av dom 16 bästa i landet. det är häftigt, tro mig!
året efter spelade vi det första nm:et för flickor och då hade även finland ett lag. då fick man overaller och alla skulle se likadana ut. så ska det i och för sig vara i alla klubblag också, att man ser likadana ut. men det är inte samma sak när det står sverige på ryggen :)

och i år spelar dom vm, vilka framsteg det har blivit på bara två-tre år, först träningsmatcher, sen nm och sen vm. det är bra jobbat! :)

tycker även att emma och lillesyrran gör det otroligt bra och jag är så stolt över dom som är dom två bästa 93:orna i sverige. ta åt er tjejer, ni är grym! :)


jag har lärt camilla allt jag kan och det verkar funka fint för henne! bra jobbat gumman!dags att dra sig i säng nu när man ska upp tidigt imorn!  måste fixa matsäck också :)

malin.


F-17 VM

idag drar f-17 landslagets vm igång och hela 5 tjejer är med från saik, plus lillesyrran!  19.00 börjar deras första match mot ryssland, kan bli spännande.
http://www.vmf17.se är det tjejerna som bloggar om hur det går för dom och allting runt omkring och så finns det några bilder också. checka det :)

på naturkunskapen tog bosse bort provet eftersom vi protesterade och istället får vi svara på några frågor och lämna in ett arbete istället, och tacka gud för det.

egentligen så skulle jag ha vart på jernvallen nu för att träna, men nån idiot har tagit min cykel och jag känner inte alls för att gå dit och sen gå hem. nej, verkligen inte. har ju träning ikväll, så istället för dubbla blir det bara en. kan vara välbehövligt ibland.

malin.


onsdag

onsdagen är kanske den värsta dagen på hela veckan, och tyska suger.

julia följde med hem efter skolan, hon hade ingen skjuss hem för stunden. men hon är varmt välkommen allt :) måste vara jobbigt att bo så ociviliserat som henne! ;)

nu känns det verkligen att berget är på väg ner, bara två lektioner kvar för veckan. sen så ser vi ju framemot lördagen också!  den lockar ganska bra nu :)


malin.

utmanad

Jag blev utmanad av syrran.

Regler för utmaningen: -gå in i mappen "Mina bilder" -Gå till den sjätte mappen och välj den sjätte bilden i den aktuella mappen - Lägg upp bilden på bloggen och skriv något om bilden. -Utmana sex personer och tala om för dem att de är utmanade.ja, vad ska man säga åt bilden?  det är julia påväg till ett studiebesök skulle jag tro i ettan? :D ganska rolig bild


jag utmanar:
lillesyrran
julia p
julia l
micaela
amanda
widing

lördag

2-0 aik-saik.  0-0 andra halvlek. inte dåligt det heller. vi var bra, riktigt bra faktiskt.
vi skulle åka 08.45 från jernvallen, men kom inte iväg förens 09.50 kanske. just därför att det inte kom någon buss (?!)
det visade sig att det hade krånglat med busschaufför och de höll på att ragga en ny. BRA GJORT VS-TRAFIK.
men vi kom iväg allt och det får man tacka för.

mamma och camilla kom och hämtade mig och sen hämtade vi upp emma inne i stan. hon hade köpt godis för 70 kr, och det satt sig alldeles utmärkt! hon hade till och med köpt godishalsband och pes för min skull :)melodifestivalen sög btw

fredag

fredagarna kan inte bli bättre!  trots att företagsekonomin ligger alldeles för tidigt och lektionen är alldeles för lång, men det är världens bästa dag iallafall.

var ute och gick i snöstormen, var ju tvungen att gå till apoteket innan det stängde. helst skulle jag ha velat lega kvar under täcket, men plikten kallade. köpte avmaskningsgrej till katten för troligen så har hon det. tanten på apoteket var supertrevlig och hjälpte och förklarade allt för mig hur man skulle göra och så :)

fick reda på att vi var tvungen att välja nya kurser som vi vill gå till nästa år, på måndag och fick veta det idag. jag har inte en aning om vad jag ska välja. i och för sig så behöver jag inte välja en enda kurs eftersom jag får tillräckligt med poäng från bandgym. ma C ska jag  ha iaf, sen kan man ju bli sån här "utbildad gymnasie ekonom" men det är affärskommunikation på engelska(!?) vilket suger totalt. jag gillar inte engelska.
nej, det där får jag tänka på allt.

malin.


torsdag

dagen har varit allmänt seg och jag har inte gjort ett smack.
det ända som är värt att nämna är pratstunden med julia :)

har också klippt klona på katten

onsdag

min kära syster klagade på att jag uppdaterar min blogg alldeles för sällan, vilket kanske är sant, men jag har ju dock ett liv och sitter inte vid datan allt för mycket ( tro det eller ej).

efter träningen imorse när jag var påväg upp för trappan hörde jag ett ljud som lät som en dammsugare. jag tänkte "vilken idiot dummsugar klockan 9 på morgonen?!"
väl uppe på min våning så märker jag att det är från våran lägenhet det låter ifrån, och då var det katten som satt på dammsugarna och såg lite halvt vettskrämd ut. stackarn, hon är så gullig :)
 
till middag idag blev det en hamburgare från Aga med simpan och niklas, gott var det allt. men när jag kom hem kom jag på att jag åt pizza i skolan?! det är näst intill oacceptabelt att äta pizza till lunch och sen hamburgare till middag! herregud malin, skärpning nu!

malin.

söndag/måndag

saik-edsbyn 3-4
det var orättvist faktiskt. men det var ju inte allt för otippat, edsbyn är ju trots allt bäst sista kvarten och tar igen 9 av 10 gånger. men saik var bättre trots allt.

om inte widing erbjudit sig att hämta upp mig och linnea innan matchen skulle jag troligen inte ha åkt ner och kollat på den, utan legat kvar i soffan och dega där. men hon är ju så gullig och gör det :)denna dag var otroligt skön. först info & layout, inställd matte, bokredovisning och sen tyska prov. själva dagen i sig var skön, varken bokredovisningen eller provet var man tvungen att lägga ner speciellt mycke kraft på.
när jag slutat så väntade jag på simpan och han skulle komma till kvart i tre, vid tre börjar jag undra vart fan han har tagit vägen och ringer som en desperat flickvän! fick inge svar och fick reda på att han redan hade åkt. jaha, hade han glömt mig? tänkte jag, så jag började traska mig hemåt och ställde in mig på att få cykla till träningen. jag var ganska piss off på honom. men ser sen att de övriga som ska åka med står nere vid vägen och det visade sig sen att simon var sen för att han hade varit på max innan (?!) men så kan det vara, jag slapp att cykla dock.

roliga träningar gör mig så lycklig, både bandygym och vår egen var kalaskul :)

trötter

lördagen var ganska lång kan jag säga.
klev upp halv sju, spelade match fyra i jönköping och var hemma kl. 2 på natten.
jag var så pigg när jag kom hem. jag lockade håret, plattade håret, noppade ögonbrynen, kollade på ett avsnitt av one tree hill och gjorde läxa och jag var fortfarande inte trött! halv sex kan jag tänka mig att jag somnade och sov ända tills simon dampade på ringklockan kl. 11.20. har ganska många upp på honom nu kan jag lova! linnea kom till mig och sen sov vi till ett. det var skönt :)

nu gör jag nada, förutom att känna på mina ömma finnar på hakan..... smärta!


malin.RSS 2.0