SKUTSKÄR

Sitter hemma hos syrran nu, faktiskt här jag spenderar den mesta tiden när jag är hemma. Lilla Moa är ju så gullig :)

sov hos min fru inatt, första gången vi inte delar säng. kanske hur skönt som helst, no offence emma! Men alltid lika kul att träffa henne.

Åkte till farmor för hon fyllde år idag, hon är så gammal nu så jag vet inte vad hon fyller längre. men massvis med choklad fick hon, hon lär nog frysa in hälften om det inte ska bli gammalt, haha.

lånade syrrans bil och åkte in till stan med emma, var tvungen att ficka smycken till balen. snacka om sista minuten fixning! bestämde mig då också för att köpa en iphone tio minuter innan gallerian stängde. kan inte ta så lång tid att skriva ut ett kvitto heller, men stackarn som jobbade var ny och det var bara krångel för han. det slutade med att jag hade stått där i en timme och gick sedan utan telefon för han kunde inte lösa det hela. tyckte verkligen synd om han!
men jag ska hämta den på lördag så  snart är den min! :D

imorn väntas bal och jag ska befinna mig hos madde kl. 10.00 för att bli fixad! kommer bli en kanon kväll imorn trots regnet :)


STOCKHOLM

Stockholm har jag aldrig gillat, men det var där jag fick min uppenbarelse!

Gud sa till mig: "Malin, det är dags att se världen" med en väldig mjuk och trovärdig röst.
och det var då jag kom på att jag ska jobba ett år eller två år innan jag börjar plugga.

Jag har lovat min älskling emma att hälsa på henne i australien nångång under året hon är där, vilket jag inte kommer kunna om jag pluggar.

Och sen, hur häftigt vore det inte att backpacka i australien och nya zeeland? kanske hur häftigt som helst! så jag och sophia ska vintern 2012 söka nått visum så man får jobba när man är där. och vi ska vara borta i cirka 4 månader.

sen, när jag gjort dessa saker ska jag plugga vidare, vilket kommer bli hösten 2013 och då är jag 22 år, vilket är perfekt!

jag har nu en helt annan syn på livet än jag hade tidigare!


RSS 2.0